Счетоводна къща Деспа

Начало
За нас PDF Печат Е-поща

За нас

Счетоводна къща ” ДЕСПА”- ООД е основана през 2006 г. За това време е натрупала опит и разбиране към динамиката на съвременните фирмени счетоводни услуги.

Ние предлагаме модерно и професионално обслужване и защита на нашите клиенти. Работим с висококвалифицирани специалисти в областа на одита, счетоводството, данъците и правото.

Нашите принципи:

  • Качествени, бързи и ценово обосновани счетоводни услуги.
  • Амбиция за постигане на първокласни резултати
  • Индивидуален подход към всеки клиент
  • Независим обективен и професинален съвет
  • Поддържане на дългосрочни отношения с клиентите
  • Използване на най добрите счетоводни практики
  • Коректност и конфиденциалност
 

Мнения и препоръки от нашите клиенти

„Тъй като често отсъствам от страната ми трябваше партньор, на който да имам пълно доверие. Намерих го в лицето на служител от счетоводна къща “ДЕСПА” ООД. Те се грижат за моето счетоводно обслужване изцяло. Комуникацията с тях е лесна и винаги са готови да се отзоват в удобно за мен време като всичко е свършено точно и коректно. Те са млади и енергични хора с хъс за работа, компетентни и отговорни, комуникацията с тях е лесна и работата се върши професионално.”

Е. Струнджев - изпълнителен директор на “Арт Център Стринджендо” СД

 

„Перфектно изпълнение, точност, комуникация, доверие, надеждност ... И всичко това на едно място! Така се представи за мен счетоводна къща “ ДЕСПА” ООД. Аз съм удоволетворена, че избрах именно тях за попълването на своята годишна данъчна декларация. Получих ясни и точни отговори на разбираем за мен език на въпросите зададени от мен. Ако някога имате нужда от отговорни и компетентни партньори, които да Ви помогнат за Вашите данъци не търсете Вие сте попаднали на точните хора. Те винаги се отзовават в удобно за мен време и винаги се съобразяват с моята ангажираност като всичко изпълняват в срок.”

П. Жекова - управител на “Шоутекникс” ЕООД